zondag 13 mei 2012

Theepot

Hallo allemaal,

Een paar weken geleden heb ik een workshop gevolgd.

Ik heb daar een theepot gemaakt. Het designpapier is van Pion. De ovaal is gemaakt met een nestabilitie. De ovaal in het midden is omgetrokken uit een mal en uitgeknipt. De blaadjes zijn gemaakt met creatables. De randjes zijn beïnkt met distress inkt.  Ik heb een stukje wit wol gehaakt met mijn vingers en dat samen met het tule om het oor van de theepot geknoopt. De theepot is verder versierd met pompoenlint, kant, roosjes en een bedeltje.
Bij de theepot heb ik een zakje met thee gemaakt. Een aantal theezakjes in een zakje gedaan en daar over heen een label gemaakt. De rand is gemaakt met een pons en versierd met een stukje touw.
Dit glas heb ik ook op de workshop gemaakt. Hier bij is het zelfde designpapier en nestabilitie gebruikt als bij de theepot. De randjes zijn beïnkt met distress inkt. Ik heb een stukje wit wol met mijn vingers gehaakt en dat samen met het tule om het oor van het theeglas gestrikt. De blaadjes zijn gemaakt met creatables. Het glas is verder versierd met pompoenlint, kant en roosjes. Om de lepel is een stukje kant en wit lint geknoopt. Het witte touw is op de zelfde manier als het witte wol om het oor van het theeglas. De lepel is verder versierd met blaadjes en roosjes.

Wij wensen jullie een fijne avond.

2 opmerkingen:

  1. Wat is dit prachtig zeg.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk zo geworden Marijke. En als je nog wat mallen wil stansen je bent welkom hoor.

    Groetjes, Astrid

    BeantwoordenVerwijderen